-Олексій, вітаємо вас з призначенням на посаду! Не могли б ви трішки розповісти про себе?

-Дякую! Я вінничанин, з дитинства займався футболом, але через травму довелося залиши мрії про карєру гравця. Але без футболу було складно і тому я став футбольним агентом, попутньо отримавши дві вищіх освіти.


-Яким чином відбулось призначення на посаду спортивного директора вінницької «Ниви»?

-Футбольний світ достатньо тісний. Ми з Артуром Загорулько були знайомі задовго до призначення,  маємо спільні погляди на розвиток футболу і майбутнього «Ниви», тому це призначення – рух в одному напрямку заради досягнення високих цілей клубу.


-Які завдання входитимуть у ваші обовязки?

-Це широкий спектр спортивно-організаційних питань. Підбір гравців, комплектація команди високоякісними, професійними гравцями, організація зборів, товариських і офіційних ігор, заявка, та багато іншого…


-Вже за три дні «Нива» має подавати заявку на весняну частину змагань. Можливо, ви вже можете повідомити про новачків клубу, з якими підписано контракти?

-Про поповнення клуб повідомить дещо згодом – має відбутись офіційна презентація гравців. Наразі, можу лише повідомити, що новачків буде близько 4-5 гравців.


-Чи можете ви повідомити, чи відбудеться завтрашній матч з ФК «Поділля», незважаючи на складні погодні умови?

-Поки що складно стверджувати на 100%, що гра відбудеться, адже погода може внести певні зміни у планах. Але наразі поле розчищується від снігу, а команда готується до гри.


IP
niva.vn.ua

×
×

Кошик

Close Panel